US Colleges and Universities

US Colleges and Universities

US Colleges and Universities

Hot

Thursday, December 28, 2017

US Colleges and Universities

December 28, 2017 1

Sekolah lan universitas AS nyedhiyakake kemungkinan sing nyukupi kanggo para panjelajah kanggo kapentingan ilmiah ing sembarang bidang sinau. Padha ditemokake karo kerangka pemotongan, lan nduweni iklim mbiyantu kanggo nyurung lan nyengkuyung mbangun pendidikan.

Akeh jumlah makalah ing Amérika Sarékat nyedhiyakake loro, ing web lan basis adhedhasar kursus beda-beda tingkat, contone, program Bachelor, Master utawa program Doktoral. Proyek sing ana hubungane karo macem-macem kontrol sinau, contone, ilmu, solusi, desain lan inovasi unadulterated, administrasi bisnis lan ilmu estetika. Ana rong sesi, sesi mangsa lan sesi jatuh ing taun skolastik.

US Universities bisa diklompokaké dadi telung klasifikasi, organisasi pribadi, lembaga terbuka, lan perguruan tinggi junior. Perusahaan-perusahaan swasta pancen manut lan tetep mlaku dening asosiasi-asmun non-pemerintah utawa duweke pribadi. Fondasi terbuka diawasi dening panguwasa sing diwakilake utawa dipilih dening populasi umum. Perusahaan-perusahaan kasebut ditampa dening wong-wong ing subsidi umum. Kolese ing SMP yaiku organisasi sing ditemtokake dening kelompok-kelompok ing ngendi wae. Kampus-kampus junior bisa nggarap rong modul pendidikan, Transfer lan Terminal. Ing Transfer kelas, siji bisa menang rong taun kerja menyang gelar Sarjana. Klasifikasi terminal dikarepake menehi profesional nyiapake kanggo pesaing kanggo nyiapake lan nggawe wong sing cukup kanggo nggoleki pekerjaan ing bidang specialized khusus lan semi pinter.

Konfirmasi ing sekolah lan perguruan tinggi AS digantung ing premis legitimasi. Organisasi warna bisa uga duwe kriteria kualifikasi sing khas kanggo konfirmasi. Prasyarat konfirmasi juga berfluktuasi dengan level kursus, contohnya studi sarjana sarjana atau program Sarjana, Doktor atau Doktoral, dan pengajaran studi. Mayoritas dhasar mbutuhake kertu skor substansial saka tes sing ditandhakake kanggo konfirmasi ing sekolah lan perguruan tinggi AS, kayata SAT, ACT, GMAT. Sawetara wong uga nyoba tes affirmation individu. Referensi saka wong-wong sing terkenal lan tetep ing piwulang sing pinunjul diwenehi bobot. Beban penegasan lan biaya biaya pendidikan macem-macem kanggo macem-macem yayasan, nanging akeh organisasi nawakake hibah lan kemungkinan kerja pangopènan sing kurang kanggo nyukupi konsumsi.

Mayoritas sekolah lan kuliah ing AS nyimpen standar sing dhuwur. Dadi sing kaya mangkene, bagean saka sekolah lan kolega AS sing ora bisa dipercaya yaiku Universitas Princeton, Universitas Harvard, Universitas Yale, Universitas Stanford, Universitas Pennsylvania, Institut Teknologi California, Institut Teknologi Massachusetts, Universitas Duke, Universitas Columbia, Universitas saka Chicago lan Dartmouth College.

Akademi AS tetep nglumpukake rejimen ilmiah sing kuat banget kanggo pangerten. Proporsi saka mahasiswa Fakultas menyang understudies dhuwur dening standar. Kontrol kualitas banget wis mbiyantu kolega-kolega AS kanthi entuk posisi refinement ing ndonya.
Read More